Malzemeler:
- 1 paket milföy hamuru
- 1 kücük kase ayva marmelati
- Üzerine ½ cay bardagi yogurt
Yapilisi: Milföy hamurlarini kare kesip, icerisine arzunuza göre istediginiz marmelat cesidini kullanabilirsiniz,ben ev yapimi ayva marmelati kullanmayi tercih ettim,cok nefis oluyor. Daha sonra kare milföyleri ücgen sekli verip catalin ucuyla kapatin. Üstüne yogurt sürüp 175°'de pisirin. Afiyet Olsun...
Mmmm, one of my favorite treats! Yum!
YanıtlaSilit's also one of my favorite treats :D
SilAlalalaaaaa diyetteyim ama bittim bayıldım mm yarın bunu da yapacagım
YanıtlaSilSevgili Arkadasim,bence bugünlük diyeti unut,zaten ol dukca hafif bir lezzet,simdiden afiyet olsun canim.:)
Silof ya bende sosislisini yaptım bu akşam yaz geldi kiloları ne yapacağız kış boyu yedik sizin börekde fevkalade sevgiler
YanıtlaSilDegerli Arkadasim,milföy hamuru biz bayanlarin enzor a ninda misafire karsi hic zorlanmadan bircok cesit ik ramda bulunmamiza imkan sagliyor.Pratik bir hamur cesi di.Kiloyu düsünmeyin.Sevgiler benden.
SilMerhaba,
YanıtlaSilBen de bugün peynirli ıspanaklısını yaptım..
Marmelatlısını denemedim,elinize sağlık güzel görünüyor..
Sevgiler..
Merhaba Arkadasim,milföy hamurunda lezzeti degisik se killerde degerlendirmek mümkün, bizler zaman ice risinde blogumuzda paylasabiliriz. Sizinde elinize sag lik.Sevgiler.
SilNefis görünüyor canım. Ellerine sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSilIyi dilekleriniz icin tesekkürler arkadasim.Selamlar.
Sil