Izleyiciler

26 Mayıs 2013 Pazar

Frederiksberg Parkının Sevimli Dostları ( Ben Onları Çok Sevdim)




































19 yorum:

  1. Olağanüstü güzellikteki canlıları izlemekten büyük keyif aldım. Ne kadar huzur veren bir park ve tertemiz görünüyor..
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Öznur,
      Çok samimilerdi kanatlı dostlarımız,inan kamerema edalı,edalı nasılda poz veriyorlardı hiç bıkmadan... :) Açıkçası bende çekerken hiç yorulmadım,aksine büyük keyif aldım... :) Sevgiler benden.

      Sil
  2. Bazen çok derin düşünmekten korkuyorum:) National Geographic'in bu canlılarla ilgili bölümlerini heyecanla ve ilgiyle takip ediyorum. Ve; her seyrettiğim bölümde, insanların bu canlılara oranla, ne kadar aciz olduklarını farkediyorum.:)Görüntülerinde ki estetiğin yanı sıra, toplu yaşama, yavrularına olan bağlılık ve koruma güdüleri akıl alır gibi değil...İnsanlığın çok ders alması lazım çooookkkk:)))Bu güzel resimleri paylaştığın için de çok teşekkürler can arkadaşım. Sevgiler gönül dolusu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Arkadaşım,
      Seni gayet iyi anlıyorum,çünkü benimde insanlar hakkında anlamakta güçlük çektiğim çok ama birçok sorular,sorunlar var.Maalesef bu sorunlar her geçen zaman diliminde dahada büyüyor.Dünyanın tehdit altında bulunduğu ekolojik sorundan tutunda,insan katliamlarına kadar olan sorunlara sadece seyirci olmaktan başka elinden hiç birşey gelmeyen biz aciz insanlar... çok üzülüyorum çok güzel dünyamızın,insanlarımızın umarsızca eriyip yok olmasına.Canım ben teşekkür ediyorum güzel yorumun için eniçten selam ve sevgilerimi gönderiyorum canım arkadaşım.

      Sil
  3. Guzel paylasimin icin cok tesekkurler..hava guzel olunca parka cikip etraftaki dogal guzellikleri ve o dogalliktaki bu sevimli canlilari gormek ne kadar guzel degilmi?? Ben olsam yanlarina gidip cekemezdim resimlerini, nedenmi korkarim ordeklerden kugulardan da ondan :))) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emelciğim,
      Bizim ördeklerimiz kuğularımız çok sevimli ve sempatiklerdi.İnsanlara okadar alışmışlarki bazıları dokunmana bile izin veriyorlardı.O korkunu yenmeni buraya olan ziyaretinle atabiliriz diye düşünüyorum.Beraber fotoğraflar çekerek.Emelciğim sevgilerimi gönderiyorum canım.

      Sil
  4. ben de onları çok sevdim harika görseller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Mericiğim,nekadar sevimliler değilmi...? Selam ve sevgilerimi gönderiyorum canım.

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Mediha Hanım; gerçekten çok güzel görüntüler.Çok sevimli kuşlar ve onların doğayla uyum içerisinde insana verdiği huzur verici, varoluşun güzel yanlarını gösteren muhteşem bir tablo...Paylaşım için teşekkürederim.Selamlar,saygılar.Mehmet.

    YanıtlaSil
  7. Güzel ve duyarlı yorumunuz için çok teşekkür ederim Mehmet Bey.Selamlar,saygılar.

    YanıtlaSil
  8. Ah canimm hic belli olmaz bakarsin bir gun olur bu dilegin..ne cok isterim:)

    YanıtlaSil
  9. Emelciğim seni misafir etmekten büyük mutluluk duyarım.Misafirlerimize kapımız herzaman açıktır.Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  10. Zrobiłaś śliczne zdjęcia wielu ptakom. Pozdrawiam.
    Birçok kuş güzel fotoğraflar yaptı. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Fotolar müthiş. Bazı hayvanlar ne kadar asil görünüşlü..

    YanıtlaSil
  12. Teşekkürler Nursevin Hanım,bende özellikle kuğuları çok asil bulmuşumdur.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. aman allahım çok tatlılar.böle güzel eğlenceli ve hoş kareleri bizimle paylaştığınız için tşkler.

    YanıtlaSil